Gracia Santuario


Charley onze lieve "je weet wel" Blue Tabby kater


Charley was mijn eerste Birmaan, ik kreeg hem de dag voor kerst in 2007. Officieel heet hij Gracia Santuario maar ik heb hem de roepnaam Charley gegeven.


Ik was op slag verliefd op zijn prachtige blauwe ogen, zijn mooie vacht en aangezien Charley de enige was die op mij voeten ging zitten en opgetild wilde worden was ik direct verkocht. Ik mocht indertijd Charley gelijk meenemen en hij is dan ook op mijn schoot vanuit Raamsdonksveer naar Amersfoort verhuisd. Charley is een speciaal ventje, qua aftekeningen is hij niet perfect, integendeel, Charley heeft volgens de rasstandaard teveel wit op zijn pootjes en zijn neus, daarentegen is hij vreselijk lief naar mens en dier en wierp hij zich direct op als surrogaatmoeder voor kittens. Zowel onze Myla als Fanna zijn enorm door hem betutteld in hun kittentijd en hij genoot er echt van als er een kitten in huis zijn.


Helaas hebben wij op 25 februari 2022 onze lieve Charley moeten laten gaan. Zijn lichaam wilde niet meer en door een hartritmestoornis viel hij steeds vaker flauw.


Mijn trouwe vriendje, mijn lieve seabert, mijn smurfje, hij is er niet meer. Het gemis is enorm maar de herinneringen zijn voor eeuwig, Nooit meer knuffelen, liefdesbeetjes of kusjes van hem maar voor altijd in mijn hart, mijn eerste Birmanen liefde.


"Till we meet again"

Met Charley kon ik lezen en schrijven, hij is altijd als een schaduw geweest, waar ik ging ging Charley. Al op 2 jarige leeftijd bleek Charley vrijwel volledig doof te zijn geworden, hierdoor sliep hij meer, desalniettemin deed hij nog graag zijn ommetje door de tuin en speelde hij in de avond nog graag met de anderen. En vergis je niet, Charley was ondanks zijn kleine postuur altijd de baas, hij bepaalde waar hij ging liggen en als toevallig 1 van de dames op zijn plekje lag dat liet hij heel duidelijk merken dat het zijn plekje was. 
Charley is een Blue Tabby Point


Klik hier voor de Stamboom van Charley


Klik hier voor meer foto's van Charley