Cattery Chintei

Ontstaan uit liefde voor de Heilige Birmaan
Gracia Santuario


Charley onze lieve "je weet wel" Blue Tabby kater


Charley is mijn eerste Birmaan,

ik kreeg hem de dag voor kerst in 2007. Officieel heet hij Gracia Santuario maar ik heb hem de roepnaam Charley gegeven.

Ik was op slag verliefd op zijn prachtige blauwe ogen, zijn mooie vacht en aangezien Charley de enige was die op mij voeten ging zitten en opgetild wilde worden was ik direct verkocht. Ik mocht indertijd Charley gelijk meenemen en hij is dan ook op mijn schoot vanuit Raamsdonksveer naar Amersfoort verhuisd.

Charley is een speciaal ventje, qua aftekeningen is hij niet perfect, integendeel, Charley heeft volgens de rasstandaard teveel wit op zijn voeten en zijn neus, daarentegen is hij vreselijk lief naar mens en dier en werpt zich direct op als surrogaatmoeder voor kittens. Zowel onze Myla als Fanna zijn enorm door hem betutteld in hun kittentijd en hij geniet er echt van als er een kitten in huis is.Met Charley kan ik lezen en schrijven, hij is altijd als een schaduw geweest, waar ik ging ging Charley. Helaas sinds een paar jaar is Charley vrijwel doof, hierdoor slaapt hij meer, desalniettemin doet hij nog graag zijn ommetje door de tuin en speelt hij in de avond nog graag met de anderen.

Charley is een Blue Tabby Point


Klik hier voor de Stamboom van Charley


Hieronder vind u meer foto's van Charley


(c) J.E. de Mol 2016   

info@catterychintei.nl