Cattery Chintei

Ontstaan uit liefde voor de Heilige Birmaan
Chintei Kittenplanning


Onze lieve Miss Daisy Divine Chintei is in Januari op bezoek geweest bij de prachtige chocpoint kater Canaheshi Laty Merry (import CZ) van Cattery van de Akkerwinde, zij verwacht half maart haar eerste nestje kittens. Uit deze combinatie kunnen de volgende kleuren komen; Lilac, Blue, Choclate en Seal Point


Miss Daisy is een dochter van Europees kampioen Miss Amy Adorable Chintei & Internationaal Kampioen Ferrari van de Akkerwinde.


Mocht u vragen hebben over deze te verwachten kittens dan kunt u altijd cotact met ons opnemen. 

De liefde en passie voor de Heilige Birmaan zorgt ervoor dat wij als liefhebber van het ras het krijgen van kittens zeer serieus nemen. Voor ons betekent dit dat de kittens uit geteste ouders zullen komen ( wij testen op Fiv/FelV, PKD en HCM) en dat we streven naar het in stand houden van dit bijzondere ras. Al onze kittens krijgen een stamboom mee van de FIFe vereniging Felikat, wij zullen ons als liefhebbers houden aan de reglementen van Felikat, dat is in het belang van u en uw kitten! Heeft u interesse in een toekomstig Chintei kitten of heeft u gewoon een vraag, neemt u dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.


Klik hier voor het volledige regelement van Felikat


Wat kunt u van ons verwachten?


Na de aankoop van uw Chintei kitten bent u van harte welkom om af en toe uw kitten te komen bewonderen in de periode dat deze nog bij de moederpoes verblijft. Dit kan vanaf 5 weken na de bevalling en uiteraard in overleg. Wij stellen uw bezoek van harte op prijs en u bent van harte welkom op afspraak op doordeweekse dagen en op zaterdagochtend. In de periode die volgt zullen wij erop toezien dat uw toekomstige lieverd door ons word vertroeteld, omringt word door liefde, gevoed word met de juiste goede voeding en dat uw Chintei Kitten gaat opgroeien tot een mooie gezonde Birmaan.


Chintei Kittens worden ge├źnt met 2 entingen, ontwormt en ontvlooit en hebben een mooie stamboom en eigendomsbewijs van Neocat. Ook hebben zij een europees dierenpaspoort en het verkoopcontract zoals hierboven op de pagina omschreven. Zodra uw kitten klaar is om het ouderlijk huis te verlaten, dit zal tussen de 14 en 16 weken na de geboorte zijn, dan brengen wij uw Chintei Kitten bij u thuis, eveneens als u in het buitenland woonachtig bent (houd u hier ook rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn). Uw kitten neemt bij de verhuizing alle bijbehorende papieren mee maar ook een leuk kittenpakket om zijn entree bij u thuis te kunnen maken.


Let op* kittens die naar het buitenland verhuizen dienen een extra enting te krijgen, dit betekend dat uw kitten pas op zijn vroegst tussen de 16 en 18 weken mag verhuizen, wij maken hierin geen uitzonderingen, het welzijn en gezondheid van onze kittens gaat voor alles. 


Garantie tot aan de deur?? Nee natuurlijk niet, zoals al eerder vermeld zij wij liefhebbers en hebben wij passie en liefde voor onze kittens, dit betekend dat wij graag betrokken willen blijven bij onze kittens in voor en tegenspoed. In het contract kunt u de garantiebepaling terugvinden en indien onverhoopt in de toekomst een Chintei kitten herplaatst dient te worden (wat wij natuurlijk niet hopen en vanuit gaan) dan horen wij dit graag als eerste zodat wij voor u kunnen klaarstaan.


(c) J.E. de Mol 2016   

info@catterychintei.nl