Miss Bonny Beloved Chintei


Een prachtig mooi Blue Tortie Tabby meisje, als eerste geboren en een geweldige persoonlijkheid. Bonny was vanaf het begin af aan al een vreselijk lief poesje. Een lief meisje wat graag komt knuffelen en haar grote zus Amy als tweede moeder zag. Waar Amy ging, ging Bonny ook. Bonny heeft haar Forever Home gevonden bij haar grotere broer Sir Aiko uit het A-nestje van 2015. Hij heeft haar gelijk als een grote broer in de pootjes gesloten en inmiddels heeft ze ook het hart gestolen van haar vriendinnetje Funny.


Talitha & Ruud, ontzettend bedankt voor het vertrouwen wat jullie in onze Cattery hebben en wij wensen jullie ontzettend veel geluk met Bonny.

Miss Bellamy Beloved Chintei


Dit mooie meisje werd als tweede geboren in een nest van 6. Bellamy is van kleins af aan een beetje introvert geweest, ze moest altijd even de kat uit de boom kijken maar al gauw bleek dat ze wel een heerlijk lief en sociaal karakter had. Wel trok zij zich heel erg op aan haar grote broer Sir Bohdi en tot onze vreugde is zij dan ook samen met hem verhuisd naar haar nieuwe Forever Home. Met recht in het Engels geschreven want zij woont nu bij Cathy & Lynn in Amerika.


Cathy & Lynn we wish you all the joy with this little girl!

Sir Bohdi Beloved Chintei


Een baasje, van meet af aan een ventje dat zijn mannetje wel stond. Bohdi was de op 1 na lichtste van het nest toen ze net geboren waren maar al gauw ontpopte hij zich als een flinke eter en uiteindelijk heeft hij als zwaartste ons nestje verlaten.


Bohdi heeft uiteindleijk het hart van Lynn gestolen en is samen met zijn kleine zus Bellamy naar Amerika verhuist. Hij zwaait daar de scepter over het huishouden en heeft het leven van een Royalty Birmaan.


Cathy & Lynn we wish you all the joy with this big Boy!

 

Miss Bibianne Beloved Chintei


Bibianne met haar mooie droopy ogen, die blik die iedereen doet smelten. Ze heeft een geweldig lief en sociaal karakter en was voor niets of niemand bang. Samen met haar zus Bonny was ze niet weg te krijgen bij haar grote zus Amy en liet zich graag bemoederen door haar.


Bibi is verhuist naar Kristy en Hilde en heeft in middels vriendschap gesloten met Malou, een paar jaar oudere Birmaan dame.


Hilde & Kristy wij wensen jullie heel veel geluk met Bibi.Sir Bentley Beloved Chintei


De kleine charmeur, met zijn schattige koppie en zijn lieve persoonlijkheid. Bentley was ons kleine ventje en heeft het hart gestolen van Martine en Marnix uit Belgiƫ.


In oktober is hij verhuist naar Belgiƫ om daar samen met zijn halfbroer Tino (zelfde papa maar andere mama) de boel onveilig te gaan maken.Sir Billy-J Beloved Chintei


Het enige cream katertje in dit nest die duidelijk liet blijken dat hij een eigen mening had. Billy was altijd haantje de voorste en een tikkeltje eigenwijs. De ondeugenste van het stel maar een hartje van goud.


Billy-J is verhuist naar zijn 1 jaar oudere broer Sir Abby, 2 katers met beiden een sterk karakter dus deze twee wisten de boel flink op stelten te zetten. Bij Sandra hadden de 2 een super fijn Forever Home maar helaas door het overlijden van Sandra moesten wij een ander thuis voor Abby en Billy vinden. 


In 2021 zijn deze 2 dan ook  herplaatst bij hun nieuwe baasje Jeffrey, een lot uit de lotterij! Jeffrey bedankt dat jij de zorg voor deze 2 op je hebt genomen.