Sir Aybo Adorable Chintei

Blue Point Kater


Sir Aybo werd als eerste geboren en was meteen al een flinke kater met een zacht en vriendelijk karakter. Een echt knuffelbeertje die zijn forever home heeft gevonden, hij is in oktober 2015 verhuisd naar Angelica en haar gezin samen met een Birmaanvriendje genaamd Enzo, deze kater komt bij dezelfde fokker vandaan als Aybo zijn moeder Fanna.


Helaas hebben wij op 18 juli 2016 vernomen dat Sir Aybo is overleden, de reden van overlijden is helaas onbekend. Onze grote knuffelbeer is niet meer....... Rust zacht lieve zachtaardige kanjer!

Sir Abby Adorable Chintei

Blue Tabby Point Kater


Abby heeft zijn forever Home ook gevonden, eind oktober 2015 is hij verhuist naar Sandra in het hoge Noorden. Hij is daar koning van haar huis. Omdat Abby al vanaf het begin zo goed luistert naar zijn naam heeft Sandra besloten hem Abby te blijven noemen, het is natuurlijk een mooi verhaal, het poesje wat een katertje bleek te zijn. Hij heeft ons flink voor de gek weten te houden. Pas met ruim 8 weken kwamen wij erachter dat hij geen meisje was maar een jongetje. Hij was de belhamel van ons viertal.


Sir Abby heeft de eerste jaren bij Sandra gewoond, na haar overlijden hebben Sir Abby en Sir Billy een heel fijn thuis gevonden bij Jeffrey in Den Haag waar zij vreselijk verwend en vertroeteld worden.

Sir Aiko Adorable Chintei

Cream Tabby Point Kater


Aiko heeft zijn Forever Home ook gevonden en is in oktober 2015 verhuist naar onze vrienden Talitha & Ruud, hij heeft een Birmaan vriendinnetje genaamd Funny en die 2 zijn na 1 week tijd al onafscheidelijk. Aiko zien wij nog regelmatig omdat hij ook meegaat naar shows waar hij mooie resultaten haalt als showkater.

Miss Amy Adorable Chintei

Blue Point Poes


Miss Amy was het enige meisje in ons nest. Een klein poesje wat alleen maar kon piepen en niet kon miauwen. Ze is bij ons in huis gebleven en gaat regelmatig mee naar shows waar ze geniet van alle aandacht. Amy is een vreselijk aanhankelijk en lief poesje met een zacht karakter